Unieke masterclass van Luciana Diniz

Luciana Diniz, een succesvolle Olympische springamazone, brengt haar kennis over de hele wereld. Na het behalen van meerdere successen op het hoogste niveau reist de Portugese amazone nu de hele wereld over om door middel van haar meerdaagse masterclasses, de Butterfly Ride, andere ruiters verder te helpen. Na de succesvolle masterclasses in onder andere Duitsland, Brazilië en China komt Luciana ook naar Nederland, en jij kan daarbij zijn!

 

De Butterfly Ride is misschien wel de meest unieke en persoonlijke meerdaagse masterclass op dit moment. Volgens Luciana Diniz is paardrijden een team effort waarbij alles in balans moet zijn. Daarom wordt er niet alleen aandacht besteed aan het trainen van je paard, maar ook aan jezelf. Het aantal deelnemers van de Butterfly Ride bestaat uit maximaal twintig deelnemers. Onder begeleiding van de beste coaches zal er gewerkt worden aan onderwerpen zoals wedstrijdspanning, sportpsychologie, ruiterfitheid en het stellen van persoonlijke doelen.  

 

Samenwerking

 

Tijdens onze eerste ontmoetingen met Luciana kwam het idee naar boven om The Butterfly Ride ook in Nederland te gaan organiseren. Het paardensportniveau is in Nederland erg hoog. Door de grote hoeveelheid ruiters en amazones in Nederland die altijd streven naar betere prestaties leek ons een perfect idee!

 

Professionals als coach

 

Het doel van Luciana’s Butterfly Ride is dat de deelnemers zich als ruiter én als persoon gaan ontwikkelen. Buiten de lessen die zij zelf tijdens The Butterfly Ride gaat geven heeft zij voor de overige masterclasses de hulp ingeschakeld van haar eigen persoonlijke coaches die haar naar het olympische niveau hebben geholpen. Deze coaches hebben door hun jarenlange ervaring de juiste kennis om jou te helpen.

 

Voor wie is het?

 

The Butterfly Ride gaat een ervaring worden die je je hele leven bij je zult houden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Doordat je in een kleine groep zit krijg je de individuele aandacht van de coaches die nodig is om je in een korte tijd flinke stappen te maken. Ook bouw je echt een band op met je groepsgenoten van The Butterfly Ride.

Iedereen kan deelnemen. Ongeacht leeftijd of niveau: als je maar open staat jezelf te ontwikkelen. Het is zelfs mogelijk om een ervaren paard te huren zodat je zonder eigen paard de mogelijkheid krijgt om deel te kunnen nemen. De lessen en ervaringen die je krijgt zijn investeringen in jezelf maar ook in de toekomst van je leven. Dit wil je niet missen!

Wil je meer informatie? Klik dan hier