De nieuwe hengstenbrochure van Team Nijhof

Met een frisse hengstenbrochure vers van de pers kan het dekseizoen van start gaan voor Team Nijhof. Alle dressuur- en springhensten hebben wij verwerkt in een nieuwe frisse hengstenbrochure voor het dekseizoen van 2019.

Divers talent

Ook in 2019 heeft Team Nijhof zich als doel gesteld om fokkers de beste hengsten aan te bieden. Want alleen dan kun je échte talenten fokken. Daarvoor hebben zij een speciale selectie aan hengsten gemaakt die in de hengstenbrochure getoond moesten. Aan ons de opdracht om deze in de hengstenbrochure te presenteren in de stijl van Team Nijhof.

Met een nieuwe hengstenbrochure en een interessante collectie aan talentvolle hengsten belooft het voor zowel de hengstenhouder als voor de fokker een mooi jaar te worden. Wij van Newmore zijn blij dat wij daaraan hebben bijgedragen met het ontwikkelen van de nieuwe hengstenbrochure!

Ben je benieuwd wat wij nog meer voor Team Nijhof hebben gedaan? Bekijk hier ons portfolio

Voorkant van de hengstenbrochure van Team Nijhof ontworpen door Newmore.

Binnenkant van de hengstenbrochure van Team Nijhof ontworpen door Newmore.

Voorkant van de hengstenbrochure van Team Nijhof ontworpen door Newmore.