Diepvriessperma van unieke hengsten tijdens onlineveiling

Op maandag 20 mei gaat er om 10:00 uur weer een nieuwe veiling van start op het platform van Online Hengstenboer. Tijdens deze onlineveiling is het voor merriehouders weer mogelijk om te bieden op diepvriessperma van hele interessante spring- en dressuurhengsten. Door de aantrekkelijke prijzen grijpen veel fokkers tijdens deze veiling dan ook hun kans om mee te bieden. Extra speciaal aan de collectie van komende veiling is het nieuwe bloed van de Arabische springhengst Nariadni OX.

Toppers in de dop

Bij elke veiling van Online Hengstenboer worden er bekende hengsten uitgekozen die interessant zijn voor de fokkerij. Ook voor de komende veiling die maandag vanaf 10:00 uur geopend is zijn er weer hele mooie hengsten aan de collectie toegevoegd. Zowel de dressuur- als de springfokker hebben de keuze uit goede hengsten die zich al dubbel en dwars hebben bewezen in de sport en fokkerij. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende dressuurhengst Jazz (v. Cocktail) en internationale springhengst Lux Z (v. Lord Calando) die allebei voor extreem weinig geld beschikbaar zijn tijdens deze veiling. Buiten dit mooie bloed zijn er nog tal andere hengsten beschikbaar waaronder OO Seven (v. Rubinstein I), Krack C (v. Flemmingh), Ramiro Z (v. Raimond), Wolkentanz I (v.Weltmeyer), H&M Extra (v. Berlin) en nog veel meer bekende hengsten die je nergens anders voor deze prijzen tegen zal komen.

Nieuw bloed

Extra speciaal tijdens deze editie is dat er in de collectie een Arabische hengst is toegevoegd. Tijdens de veiling is het mogelijk om op het diepvriessperma van deze succesvolle hengst Nariadni OX (v. Nabeg) te bieden. De Arabisch hengst heeft meer dan 500 succesvolle nakomelingen en is daarmee dan ook een ware topvererver.

Ook interesse gekregen? De veiling wordt maandag 20 mei 2019 om 10:00 uur geopend en loopt tot en met maandag 27 mei 2019. Laat deze kans niet voorbijgaan en zorg dat ook jij bij deze unieke veiling bent.