Sophie geeft een blik achter de schermen bij Newmore

De tijd zou, volgens een bekend gezegde, moeten vliegen als je het naar je zin hebt. Het is nu ruim 2,5 maand geleden dat ik ben begonnen bij Newmore en ondanks dat ik het heel erg naar mijn zin heb, voelt het alsof ik er al een stuk langer zit. In een korte tijd heb ik al zo veel mogen leren en zien binnen het bedrijf dat het bijna onmogelijk voelt dat het pas zo kort is. Toen ik net begon had ik wel bepaalde ideeën en verwachtingen van hoe het in een marketingbedrijf eraan toe zou gaan. Maar hoe het uiteindelijk bij Newmore blijkt te zijn, is, vind ik nog steeds, best uniek. Daarom deel ik graag mijn ervaring bij Newmore na mijn eerste, bijna kwartaal, werkervaring binnen dit gave bedrijf.

Bibberende handen

Als iemand aan mij vraagt hoe ik de eerste periode bij Newmore heb ervaren kan ik daar heel kort over zijn, namelijk dat het al mijn verwachtingen heeft overtroffen. In deze korte tijd heb ik al zo veel mogen leren, proberen en uitvoeren dat ik in twee maanden tijd meer kennis heb opgedaan dan dat ik in één jaar op school deed. Direct vanaf het begin kreeg ik al veel vrijheid om alles wat ik geleerd had ook gelijk in de praktijk toe te passen. Enorm gaaf, maar soms ook enorm spannend. Zo was ik, toen ik met een bibberende hand op de verzendknop drukte voor het posten van een bericht voor een internationale klant, toch best blij dat ik geen chirurg was geworden.

Secuur

Ondanks dat ik elke dag nieuwe dingen leer is secuur en scherp zijn de belangrijkste les die ik heb geleerd. Vooral aan het begin maakte ik regelmatig de fout om woorden in zinnen te vergeten. Iets dat vooral gebeurt als ik sneller denk dan dat ik typ. Als ik dan de teksten terug gestuurd kreeg vroeg ik mijzelf regelmatig af waar ik had leren lezen en schrijven. Maar oefening baart kunst en gelukkig werken mijn linker- en rechterhersenhelft nu vaak een stuk beter samen. Buiten dat het nodig is om secuur te zijn om fouten te voorkomen, zorgt dat er ook voor dat je echt nadenkt over de dingen die je doet. Daardoor kun je altijd een onderbouwing geven voor de beslissingen die je hebt gemaakt. Een wijze les die dus ook van pas kan komen in het dagelijkse leven.

Echt leuk werk

Buiten alle dingen die ik tot nu toe heb mogen leren is het werken bij Newmore dan ook echt leuk. Zo werk ik de ene dag met het team aan het vullen van websites, en ben ik de andere dag bezig met het uitzoeken wat beter kan op de Social Media voor onszelf en onze klanten. Het team bestaat uit mensen die stuk voor stuk heel goed zijn in hun vak en altijd streven naar kwaliteit. Dat is ook de kracht van Newmore. Want niet alleen binnen het team, maar ook naar de klanten is het contact heel goed en persoonlijk. Waar een ander bedrijf een product levert en weer verder gaat, doet Newmore net even dat stapje extra. Regelmatig wordt er met de klant contact gelegd om te kijken of alles nog naar wens is. Iets dat voor ons bij Newmore vanzelfsprekend is!

Benieuwd naar het gave team  waar in ik werk en de producten die wij maken? Bekijk het op de Newmore website!