Zo voelt werken in het Newmore team

Een goed team is de sleutel tot succes. Een team zorgt voor een goed product, maar is ook het visitekaartje van het bedrijf. Echter is het creëren van het juiste team vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De teamleden moeten gezellig zijn, representatief, open staan om te leren en natuurlijk niet onbelangrijk, goed zijn in hun vak. Maar hoe ziet zo’n team eruit? In deze blog vertel ik erover én grijp ik mijn kans om te roddelen over hoe dit is in het team van Newmore.

Verschillend

In mijn vorige blog had ik al mijn eerlijke mening gegeven over hoe het er echt aan toe gaat achter te schermen van Newmore. De diversiteit van het team is, in mijn ogen, de kracht van het bedrijf. Ondanks dat wij op dit moment ‘maar’ met zijn vieren werken, onderscheiden wij ons op veel verschillende vlakken. Iedereen is heel verschillend, maar wij hebben wel allemaal het doel om te zorgen dat de klant kwaliteit krijgt.

Samen sterk

Dat wij ons op veel vlakken onderscheiden blijkt uit de verschillende talenten binnen het team. Zo is Daisy gespecialiseerd in alles dat komt kijken bij het opzetten en leiden van projecten en financiële zaken. Om een project letterlijk in beeld te brengen is Luc enorm goed in grafisch design en fotograferen waarbij het gevoel echt door de foto wordt overgebracht. Moet er iets veranderd worden aan de foto’s? Dan is Liz er die enorme skills heeft in Photoshop. Met gemak tovert zij een nieuw beeld uit meerdere foto’s waarbij je meer dan vijf keer moet kijken om te zien of het echt of nep is. Als een beeld niet genoeg is om gevoel over te brengen, dan doe ik dat nog met woorden. Door het bundelen van onze krachten vult iedereen elkaar perfect aan en kan de klant voor verschillende projecten bij ons terecht.

Aanrader

Buiten dat het voor de klanten prettig is dat zij binnen één bedrijf heel breed geholpen kunnen worden, is het ook leuk om in een divers team te werken. Regelmatig kijk ik met verbazing naar de creaties en ideeën die mijn collega’s met, zo lijkt het, gemak uit hun mouw schudden. Gefrustreerd maar ook gemotiveerd voel ik mij dan even een puppy tussen K9 politiehonden. Maar juist het leren van het vak in een soortgelijk team als bij Newmore is iets dat ik iedereen zou aanraden.

Ben jij benieuwd naar de gezichten achter Newmore of wil jij gebruik maken van onze talenten? Bekijk de mogelijkheden hier.