De onwijs gave website van Stoeterij van der Linde is live

Wij hebben erg naar dit moment uitgekeken, maar deze week is de nieuwe website van Stoeterij van der Linde online gegaan! De afgelopen weken hebben wij hard ons best gedaan om een prachtige website te ontwikkelen die aan alle wensen van de opdrachtgever voldoet. Zo zijn Luc en Daisy naar de stoeterij op het eiland Texel gegaan voor de contentdag, om beeldmateriaal te maken van de stoeterij voor op de website. Weer een leuke opdracht met een in onze ogen zeer geslaagd eindresultaat!

Wp Equine

Door gebruik te maken van onze special WP Equine kunnen wij, in samenwerking met Horsetelex, op een hele mooie en overzichtelijke manier alle gegevens van de paarden op de site inladen. Denk hierbij aan de afstamming, het geslacht en de kleur. Al jarenlang fokt Stoeterij van der Linde enorm talentvolle veulens. Door gebruik te maken van de WP Equine is er een ware database ontstaan waarin al deze veulens per jaargang terug te vinden zijn.  Daarbij is het voor de eigenaar van de website ook heel eenvoudig om zelf paarden toe te voegen. 

Nieuwsberichten

Al sinds 2005 worden alle ontwikkelen op Stoeterij van der Linde bijgehouden via nieuwsberichten. Om hiervan niets verloren te laten gaan hebben wij gezorgd dat al deze berichten zijn overgezet naar de nieuwe website. Zo worden er jaarlijks talentvolle veulens geboren, meerdere prijzen gewonnen en meerdere paarden verkocht. Wij begrepen natuurlijk gelijk dat deze berichten niet op de nieuwe website mochten ontbreken.

Het eindresultaat van de nieuwe website is iets waar wij weer enorm trots op zijn. Neem hier zelf een kijkje op de gloednieuwe website en oordeel zelf!