Dit was het jaar 2019 van Newmore

We zijn zo goed als aan het einde van 2019 en hoe cliché het ook klinkt, dit jaar is voor ons omgevlogen. Afgelopen jaar hebben we niet alleen aan mooie projecten gewerkt, ook was dit het eerste jaar dat wij als Newmore door het leven gingen. Daarbij kregen wij een locatie in Delft én namen wij een nieuw personeelslid aan! Tijdens het terugblikken op 2019 werden wij ons er pas van bewust hoeveel mooi werk wij hebben mogen leveren en dat delen wij graag met je!

 
Internationale websites

 

Eén van onze doelen in 2019 was om ons niet meer alleen op hippische ondernemingen te richten. We vonden het een mooie uitdaging om ons ook voor niet hippische bedrijven in te gaan zetten op het gebied van marketing en evenementen. Daarom, maar ook omdat niemand onze naam kon uitspreken, hadden we besloten om Equine MERC om te dopen tot Newmore. Nu een jaar later zijn wij dan ook nog elke dag blij met deze keuze. Zo hebben wij afgelopen jaar met het team onder onze ‘nieuwe’ naam Newmore al 13 websites inclusief teksten en 9 huisstijlen en logo’s mogen ontwikkelen voor zowel hippische als niet-hippische ondernemingen binnen én buiten Nederland. Projecten waar wij dan ook erg trots op zijn!

Evenementen

 

Maar dit is uiteraard niet het enige wat wij afgelopen jaar hebben uitgevoerd. Doordat wij een team hebben waarin iedereen zijn eigen talent heeft kunnen wij onze klanten dan ook heel breed helpen. Zo hebben wij Luc die afgelopen jaar maar liefst 40 fotografie opdrachten afgerond. Buiten de fotografie kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor videografie opdrachten. Hiervan hebben wij er in 2019 zes mogen afronden. Daarbij waren Luc en Daisy waren afgelopen jaar betrokken bij 10 verschillende evenementen. Een kleine greep van deze evenementen waren de welbekende Limburgse Veulenveiling en Dutch Sport Horse Sales waarbij Newmore voor de organisatie verantwoordelijk was. Maar ook waren wij met het hele team aanwezig op Horse Event, Dutch Masters en Indoor Brabant waar wij voor onze klant Horse&Country met de stand aanwezig waren.

1200 social media posts

 

Buiten het creëren van de huisstijlen en logo’s was onze grafisch ontwerper Liz regelmatig druk bezig met het ontwerpen van magazines en advertenties. Zo heeft zij in 2019, 10 magazines en 35 advertenties voor onze klanten gemaakt. Wij zijn natuurlijk op alle advertenties trots, maar deze advertentie voor Horse Service International was wel extra bijzonder. Maar Liz haar werk stopt hier niet. Samen met Sophie, die sinds begin dit jaar bij ons is komen werken, waren zij verantwoordelijk voor 1200 Social Media berichten voor de 7 Social Media accounts die wij voor onze klanten onderhouden.

Samen met het team zijn wij er weer in geslaagd mooi en gaaf werk af te leveren. Wij kijken er dan ook naar uit om in 2020 weer aan de slag te gaan. Want wij hebben al mooie projecten op de planning staan!