Krijg jij ook deze service van jouw hostingpartij?

Stel jezelf eens de vraag: wat is webhosting en wanneer heb ik het nodig? Kan jij hier een uitgebreid antwoord op geven? Grote kans dat je te weinig tot niets over dit onderwerp weet terwijl je dat eigenlijk wel, als je een website hebt of wilt, zou moeten. Wanneer je in bezit bent van een website is deze gehost bij een bepaalde partij. Maar welke partij je kiest kan een enorm verschil maken voor de bruikbaarheid van je website. Met een enorm aanbod van verschillende partijen, prijzen en pakketten, snappen wij dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dat goedkoop in veel gevallen duurkoop kan zijn. Om je daarmee te helpen leggen wij uit wat jij als klant aan ons hebt wanneer wij je website hosten en natuurlijk wat hosting überhaupt is.

Webhosting

Webhosting is een dienst die wordt aangeboden door merendeels bedrijven en af en toe particulieren. De dienst webhosting is eigenlijk niets meer dan het aanbieden van opslagruimte op een server. Doordat jij deze opslagruimte van een bedrijft huurt is het mogelijk om afbeeldingen, video’s en alle andere informatie op jouw website te plaatsen. Daarbij zorgt het hostingbedrijf er ook voor dat al de content op jouw website snel wordt geladen.

Updates

Maar wij weten uit ervaring dat jij als klant meer nodig hebt dan webhosting, want met enkel opslagruimte ben je er namelijk nog niet. Bijvoorbeeld wanneer een website live staat moet deze continu worden onderhouden. Denk hierbij aan het uitvoeren van updates. Op het moment dat jij een website via ons laat hosten zorgen wij dat jouw website altijd wordt voorzien van de nieuwste updates zonder dat jij je daar zorgen om moet maken. Dit zijn structurele updates, technische updates aan het CMS en eventuele updates bij de plug-ins op de website.

Cyberattacks

Wat ook bij Newmore een voor zichzelf sprekende service is maar toch niet bij alle webhostingbedrijven wordt aangeboden, is het beschermen van de website. Tegenwoordig zijn er steeds meer cyberattacks die ervoor zorgen dat jouw website niet meer bruikbaar is en waar in het ergste geval zelfs belangrijke gegevens worden gestolen.

Back-ups

Maar buiten het up-to-date houden en beschermen van de website is er iets wat vaak te weinig of zelfs helemaal niet wordt uitgevoerd, namelijk het maken van een back-up van de website. Stel dat er om welke reden wat gebeurt met je website dan wil je uiteraard niet dat al je content verloren gaat. Om dit soort situaties te voorkomen worden er van de websites die bij Newmore gehost worden elke acht uur een back-up gemaakt. Deze back-ups zullen nooit ten goede gaan van jouw opslagcapaciteit want die is bij ons zonder beperkingen. Zo kan je naar eigen hartenlust je website inrichten.

Wil jij ook al deze voordelen van onze hostingservice? Wij helpen je graag verder! Neem hier contact met ons op.