De positieve kanten van Corona

Het coronavirus treft ons, op welke manier dan ook, allemaal. Dat is iets waar wij niet omheen kunnen. Met z’n allen zitten we in een periode die voor ons allemaal nieuw is. Maar ondanks dat het voor velen een hele nare situatie is biedt het ook weer veel nieuwe mogelijkheden. Zo maakt het online web overuren en is er een enorme toename in onlinecommunicatie en onlinebestellingen. Voor veel bedrijven is het richten op de online kant een nieuwe kans die hen wat verlichting tijdens deze periode kan bieden. Waarschijnlijk ook voor jou. Maar er is echter hier één ding noodzakelijk, een goede website. Wij helpen ondernemers graag om deze op orde te krijgen.

Goede website

Natuurlijk is de term ‘een goede website’ voor iedereen anders. Bij Newmore bedoelen wij hiermee dat een website duidelijk, overzichtelijk en functioneel werkt. Vooral als je nu snel je website op orde wilt hebben is het vooral belangrijk dat die aan deze drie basisvoorwaarden voldoet. Ga straks maar eens, als je die hebt, naar jouw website en doe de blinddoektest. Hierbij stel je jezelf de vraag of jij als klant snel en eenvoudig de benodigde informatie krijgt. Is het antwoord hierop nee dan weet je dat er nog wat extra werk aan de winkel is. Al helemaal omdat jij niet de enige bent die zijn producten online gaat aanbieden.

Overzichtelijke uitstraling

Als jij je wilt richten op het verkopen van een product of dienst is het belangrijk dat een bezoeker zonder moeite zich door de website kan navigeren. Hoe overzichtelijker een website is, hoe minder moeite iemand moet doen. Daarbij is het zo dat wanneer een bezoeker binnen een paar klikken een product kan bestellen er procentueel meer wordt verkocht. Dit komt doordat er door de korte lijnen ook korter de tijd is voor de bezoeker om zich eventueel nog te bedenken. Het toevoegen van een header en een dropdown in je menubalk dragen al bij aan een verbeterde overzichtelijkheid en uitstraling van je website.

Richt je op functionaliteit

Toch is het belangrijkste punt dat je website doet waarvoor die bedoeld is. Als jij in dit geval door de coronamaatregelen besluit online bestellingen aan te nemen dan is de belangrijkste prioriteit dat de website dit ook mogelijk maakt. Denk hierbij aan het hebben van een eenvoudige webshop of een contactformulier waarmee onlinebezoekers contact met je kunnen opnemen. Of misschien wil je wel iets anders aanbieden aan je klanten waarvoor je website moet worden aangepast.

Wij begrijpen dat het overweldigend kan zijn om plots alles online te moeten doen. Maar wij helpen jou daar graag bij. Onderneem nu actie en onderscheid je van je concurrenten. Neem contact met ons op en wij helpen jou online zo goed mogelijk de coronacrisis doorkomt. Want samen sta je sterk.