Newmore geeft organisatie-stokje Limburgse Veulenveiling en Dutch Sport Horse Sales over aan Stal Hendrix

De afgelopen 6 jaar waren Luc van Moorsel en Daisy van Nieuwkasteele van Newmore nauw betrokken bij de organisatie van de veilingen van Stal Hendrix: de Dutch Sport Horse Sales en de Limburgse Veulenveiling. Zowel Stal Hendrix als Newmore blijven zich ontwikkelen waardoor beide partijen tot de conclusie zijn gekomen dat de organisatie vanaf mei 2020 intern zal worden georganiseerd door Stal Hendrix.

Luc over de veilingen: “Voordat we met Newmore aan de slag gingen, was ik twee jaar in dienst bij Stal Hendrix. Het bedrijf en de samenwerking is me dan ook heel dierbaar. In de afgelopen 8 jaar hebben we met het hele team rondom de veilingen ontzettend mooie stappen kunnen zetten. Denk aan de verhuizing van Weert naar Kronenberg, een nieuwe huisstijl voor de Limburgse Veulenveiling en de eerste online veiling. Dit zijn ontwikkelingen waar we ontzettend trots op zijn dat we deze hebben kunnen realiseren. De veilingen horen bij de top van Nederland!”

Hoe is deze keuze tot stand gekomen? Daisy antwoordt: “Het was geen gemakkelijke beslissing. Maar we richten ons steeds meer op het ontwikkelen en inzetten van effectieve online marketingstrategieën om bedrijven te helpen groeien en klanten naar zich toe te trekken. Het organiseren van grote evenementen past daar minder goed bij. Omdat we graag focus willen blijven houden met ons bedrijf was dit de juiste beslissing.”

Nieuwe stap

“We kijken als bedrijf terug op een fantastische periode waarin we veel geleerd hebben. Tijd voor een nieuwe stap! We zullen natuurlijk nog wel naar de veilingen komen kijken, het zijn prachtige evenementen. We bedanken Stal Hendrix voor de jarenlange waardevolle samenwerking!”