Trek jouw ideale klant aan!

Met onze formule creëren we een gesmeerde marketingmachine waarmee jouw omzet groeit!

Deze coronatijd heeft wel bewezen dat online marketing ontzettend belangrijk is. Het is wereldwijd nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

Herken je dit?

  • Je hebt een website. Hier zit al veel tijd in. Je hebt hem hier en daar ook al eens aangepast. Maar om nou te zeggen hij klanten oplevert? Nee.
  • Ook zet je al social media in. Je bent hier eigenlijk best druk mee. Maar het kost veel moeite om te bedenken wat je nou eigenlijk moet posten? Is het een lead generator? Ook niet echt.
  • Ook aan e-mailmarketing besteed je tijd. Je krijgt ook weleens reactie, maar de kassa gaat nou niet bepaald rinkelen.
  • Alles bij elkaar is geen functionerend geheel. Het kost vooral veel tijd en dat is nou precies wat je eigenlijk niet hebt. Jij wil jezelf kunnen focussen op je producten en je klanten. Wat je nu aan marketing doet levert niet genoeg op, dat is één ding dat zeker is.

Wij weten waarom je eerdere pogingen nog niet het gewenste resultaat hebben bereikt. Acht losse ingrediënten maken immers nog geen appeltaart. Wat er mist is een strategische aanpak. Wij hebben een formule ontwikkeld die werkt! We analyseren jouw doelen en maken een maatwerk strategie.

Gesmeerde marketingmachine

Hoe zou het voor je zijn als er iedere dag nieuwe klanten contact met je opnemen? Dat je niet steeds na hoeft te denken: “Wat zal ik vandaag eens posten op social media?”, of “Wat zet ik deze maand weer eens in mijn nieuwsbrief?” Hoe zou het zijn als je altijd zou weten wat je moet doen, welke content je waar moet toepassen? Dat je leads hebt en je ideale klant zelf contact met je opneemt.

Dat is mogelijk wanneer we je onlinemarketingkanalen perfect op elkaar af te stemmen. Zo communiceer je niet meer met je (potentiele) klanten door uitingen die als los zand aan elkaar hangen maar creëer je een geweldige marketingfunnel die klanten aantrekt als bijen op honing. Met onze formule creëren voor jou een gesmeerde marketingmachine!

Wat levert deze formule jou op?

De formule die wij ontwikkeld hebben levert jou meer tijd op, er komt interactie met je doelgroep en het meest belangrijke van alles: de kassa gaat rinkelen. We beginnen met werken vanuit je doel. Waar wil je naartoe met je bedrijf? Vanuit dat doel bepalen we samen wat de strategie wordt, zodat we al de juiste componenten samenvoegen en ze samen heel veel meer gaan bereiken. Jouw kanalen gaan als een team, strategisch, samenwerken om te kunnen scoren.

Klaar voor de volgende stap in je online marketing

Dus is het voor jou als ondernemer ondertussen wel duidelijk dat alleen een website hebben en af en toe eens iets te doen met social media of emailmarketing niet genoeg is? Dat als je écht wilt groeien in omzet je meerdere onlinekanalen op een strategische manier moet inzetten zodat jouw ideale klant niet alleen van jou hoort maar ook nog eens sterk verleid wordt om contact met jou op te nemen en niet met je concurrent?

Dan hebben wij voor jou de formule!

Wij volgen al jaren een simpele, bewezen formule die, als je samen met ons aan de slag gaat, voor succes gaat zorgen! Dit hebben we immers al jaren bij veel bedrijven met succes mogen doen. We gaan als volgt te werk:

  • We bepalen samen de doelstellingen van je bedrijf op basis hiervan creëren we een online marketingstrategie die deze doelen behaalt.
  • We bouwen en lanceren de kanalen die ervoor zorgen dat jouw strategie een succes wordt.
  • We creëren content, monitoren resultaten, schaven bij waar nodig en gaan wij samen resultaat boeken.

Door dit traject volledig te doorlopen beschik jij over een strategisch online marketingplan die jouw omzet laat groeien. Je website en online marketingkanalen trekken klanten die tot actie overgaan. Dat is toch wat je nodig hebt? Wij zorgen dat je strategie zo opgebouwd wordt die direct verschil maakt bij je consument.

Dat wil ik! En nu?

Omdat wij niet geloven in een one size fits all en iedereen een unieke situatie heeft en daarbij zijn eigen aanpak nodig heeft bieden we trajecten aan die in verschillende prijscategorieën vallen. Om te kijken of onze formule bij jou past willen we graag met je kennismaken zodat we samen kunnen kijken of wij wat voor je kunnen betekenen.

We nodigen je daarom ook graag uit voor een gratis online sessie. De wens van de gratis sessie is dat we je in ieder geval al drie waardevolle tips gaan mee geven om aan je huidige situatie (website en strategie) te kunnen werken en daarnaast doen we je ook heel graag een passend voorstel als we denken dat wij een match zijn en onze manier bij jou past. Je kunt dus kosteloos en geheel vrijblijvend zoeken wat bij jou past.