Gratis Online Masterclass

6 succesvolle tips om klanten te maken van je websitebezoekers

Zeer simpele, effectieve en bewezen trucs die weinig geld kosten, maar waarmee je je eigen website kan verbeteren en direct ook meer omzet mee kunt maken (met praktijkvoorbeelden)

  • Gratis

  • 19 augustus

  • 15:00 uur

  • 60 minuten

Herken je dit?

Je hebt al veel tijd aan je website besteedt, maar om nou te zeggen dat hij je direct nieuwe klanten oplevert? Nee. Je past hier en daar wat aan, voegt wat nieuwe pagina’s toe maar in contact komen met nieuwe klanten ho maar.

Hoe zou het zijn als jouw website voor je gaat werken en nieuwe klanten aantrekt? Met deze online masterclass geven wij jou tips die je direct in de praktijk kunt brengen en op een vrij simpele manier de resultaten kunt boeken die jij voor ogen hebt!

Wanneer is dit iets voor mij?

Ben jij binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor de websites en de prestaties hiervan? Of ben je je aan het oriënteren voor een nieuwe website en wil je weten waar je op moet letten? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe jouw website nog meer kan verbeteren?

Dan is deze online masterclass iets voor jou!

Luc van Moorsel

Online marketing expert  en mede-eigenaar van marketingbedrijf Newmore Luc van Moorsel is al ruim zes jaar zeer actief in de online wereld. Wij hebben de afgelopen jaren ruim 40 websites voor onze klanten gebouwd die verschil hebben gemaakt.