Big Dog

Dat onze trouwe viervoeters ook behoefte hebben aan voeding van hoge kwaliteit weten ze bij Big Dog als geen ander. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in natuurlijke voeding voor honden en katten, daarnaast bieden zij ook voedingsadvies op maat. Het werd het tijd dat Big Dog een website kreeg die met hen mee kon groeien. Deze moest passen bij de huisstijl en voorzien zijn van een webshop. Voor ons geen enkel probleem!

Een website die past bij het groeiende bedrijf

Toegankelijke uitstraling | Call-to-actions | Uitgebreide webshop

Een website die past bij het groeiende bedrijf

  • Toegankelijke uitstraling
  • Call-to-actions
  • Uitgebreide webshop

Highlights

  • Webshop
  • Hybride website
  • Fotografie
“Mijn oude website was toe aan vervanging. Toen ik contact kwam met Daisy had ik een goed gevoel bij haar bedrijf Newmore. Al snel ging het balletje rollen en had ik besloten een website bij hen te laten ontwikkelen. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat! Dit heeft mijn business een stuk professioneler gemaakt.”

Isabel Koutzarov, oprichter van Big Dog

Toegankelijke uitstraling

De doelgroep van Big Dog moest op de nieuwe website terecht kunnen voor zowel informatie over de diensten die Big Dog aanbiedt, als voor het bestellen van producten. Want dat is óók mogelijk bij de voedingsspecialist. Maar dat niet alleen, want wat ook goed naar voren moest komen was dat de klant begrepen werd. Doordat voeding een lastig onderwerp kan zijn, hebben wij het taalgebruik zo toegankelijk mogelijk gehouden. Zo is het voor iedereen eenvoudig te begrijpen.

Call-to-actions

De website is ontworpen aan de hand van de huisstijl van Big Dog. Wanneer je op de homepage komt zie je de USP’s van Big Dog. Het concept bij hen is uniek en dat mag iedereen weten. Daarbij word je uitgenodigd om actie te ondernemen. Dit komt doordat wij over de hele website verschillende call to actions hebben geplaatst. Call to actions zijn opvallende knoppen op de website die de websitebezoekers uitgenodigd om actie te ondernemen, zoals het maken van een afspraak voor voedingsadvies.

Uitgebreide webshop

Het bestellen van dierenvoeding bij Big Dog was nog nooit zo makkelijk met de nieuwe webshop. Van gedroogde achillespees snacks tot ve­rs gestoomde worsten, het gehele assortiment is terug te vinden. Alle producten zijn onderverdeeld in categorieën waardoor de klant snel vindt wat zij nodig hebben. Wanneer er op een product wordt geklikt krijgt de klant meer informatie te zien over het product én hoeveel er nog van op voorraad is. Heel prettig wanneer je bijvoorbeeld een grote hoeveelheid wil bestellen.

Plan jouw gratis inspiratiesessie!