Fine Oak

Fine Oak laat hun klanten écht comfort rondom hun eigen huis ervaren door karaktervolle houten maatwerk bijgebouwen te bouwen. Ondernemer Hans Boll richt zich op de bovenkant van de consumentenmarkt. De zoektocht van zijn ideale klant begint online en daarom hebben we ervoor gekozen een maatwerk ‘Google-killer’ website voor zijn bedrijf te creëren.

Maatwerk website die voor offerteaanvragen zorgt

High-end uitstraling | Beter online vindbaar | Foto’s die de gebouwen eer aan doen

Maatwerk website die voor offerteaanvragen zorgt

  • High-end uitstraling
  • Beter online vindbaar
  • Foto’s die de gebouwen eer aan doen

Highlights

  • Maatwerk website
  • Sfeervolle fotografie
  • Teksten die scoren in Google
“Newmore is tot nu toe het enige bureau dat mijn bedrijf écht wilde leren kennen. Ik begrijp nu ook waarom mijn voorgaande websites geen goede resultaten behaalden.”

Hans Boll, eigenaar Fine Oak

Het doel

Hans Boll, eigenaar van Fine Oak, kwam bij ons met de vraag of wij hem konden helpen met zijn online vindbaarheid. Hij huurde hier al een bedrijf voor in maar wat niet tevreden over de resultaten. We hebben alles onder de loep genomen en kwamen tot de conclusie dat hij ‘Formule 1 wilde rijden in een Fiat’. Zijn concurrenten hebben in de afgelopen jaren geïnvesteerd in snelle websites met SEO-teksten. Dit was bij hem niet het geval. Hoe anders is het nu? Fine Oak beschikt nu over een snelle maatwerk website met teksten waar Google gek op is. Nu gaan we analyseren, content aanvullen en doorpakken!

Het ontwerp

In de strategische sessie kwam naar voren dat hun klanten in de oriënterende fase van hun klantreis niet opzoek zijn naar een eikenhouten overkapping maar dat ze een plek willen waar ze met vrienden heerlijk in de tuin kunnen borrelen. Dit gevoel laten we terugkomen zodat de ideale klant van Fine Oak zich herkent. Daarnaast hebben we, om een luxe uitstraling te realiseren, een kleurenpalet en fonts gekozen die dit gevoel versterken. De call-to-action hebben contrasterende kleuren zodat we de bezoekers gemakkelijker kunnen sturen over het pad dat we voor ze hebben uitgestippeld.

Online vindbaarheid

Om een groter publiek te bereiken koos Hans Boll ervoor om zijn website ook op gebied van SEO te optimaliseren. Dit houdt in dat de website technisch en tekstueel wordt voorzien van SEO-eisen die de vindbaarheid van de website verhogen. Dat begon met keuzes maken. Kiezen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en welke niet. Onze zoekwoorden-analyse helpt dan ontzettend bij het maken van de juiste keuzes. Ook hier blijven we betrokken en analyseren en adviseren we om de vindbaarheid te blijven verbeteren.

Plan jouw gratis inspiratiesessie!