Lust

Sinds Lust in 2011 haar deuren opende onder de leiding van Jasper Kolet en Alex Wolf, is het bruisende restaurant door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Barendrecht en omstreken. Door middel van een uitstekende gastbeleving en smaaksensatie vormt Lust dé perfecte locatie om met vrienden, familie en collega’s te genieten  van een uitgebreid diner.

Een totaalpakket

Voor tapasrestaurant Lust zijn we de afgelopen maanden aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe website met een reserveringssysteem, het ontwerpen van nieuwe menukaarten en een make-over van de huisstijl en social mediakanalen. Hiervoor hebben we een sterke contentstrategie ontwikkeld, waarbij we het aanbod in een nieuw jasje hebben gestoken. Het vormde het totaalpakket voor een frisse start!

Een totaalpakket

  • Social media
  • Grafische vormgeving
  • Website
  • Fotografie

Highlights

  • Social media
  • Grafische vormgeving
  • Website
  • Fotografie
“Omdat we door de maatregelen een tijd dicht zijn geweest, wilden we bij de opening vernieuwend voor de dag komen. Newmore heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld. Hier kunnen onze klanten hun tafel reserveren. Door middel van opvallende social media posts bereiken we iedere dag nieuwe mensen.”

Jasper Kolet, Eigenaar Lust

Hybride website

De website van Lust hoeft geen hoge ogen te scoren op Google, daarom hebben we gekozen voor een hybride website. Dit is een template website die helemaal naar de door ons gerealiseerde huisstijl wordt omgebouwd. Belangrijkste voor de website is dat de menukaart volledig terug te vinden is.

Social Media

Een van de belangrijkste factoren in het ontwikkelen van een sterke online merkidentiteit en huisstijl, is consistentie. Dit zorgt ervoor dat de doelgroep sneller herkent van welke organisatie het social media bericht afkomstig is. Om die reden werken we met vaste stramienen, die afwisselen met kleur en beeld. 

Fotografie

Natuurlijk is onze fotografe ook weer langs geweest bij Lust. Door gebruik te maken van eigen fotografie, wordt een eenheid gecreërd in alle communicatie uitingen, zowel intern als extern. Daarbij leren we de klant nog beter kennen en de informatie die we tijdens de fotodag opgedaan hebben, is verwerkt in de nieuwe website!

Plan jouw gratis inspiratiesessie!