De Boschhoeve

Meer dan 10.000 kinderen beleefden hun hoogtepunt van het jaar bij De Boschhoeve in het Brabantse Soerendonk. Op deze manege kun je onder andere terecht voor: ponykampen, ruiterkampen, ruitervakanties, paardrijlessen en buitenritten.

Een perfecte mix voor elke doelgroep

Speels ontwerp | Boekingsformulier | Referenties die twijfels wegnemen

Een perfecte mix hun doelgroep

  • Speels ontwerp
  • Boekingsformulier
  • Referenties die twijfels wegnemen

Highlights

  • Hybride website
  • Geavanceerd boekingsformulier
  • Toegankelijk design
“De site was nog geen uur live en de eerste boekingen voor ons ponykamp kwamen al binnen. De professionelere online uitstraling helpt daar zeker bij. Go Newmore!”

Floor Donkers, eigenaresse

Het doel van de website

Wat voor de nieuwe website van Manege De Boschhoeve een belangrijk doel is, zijn het beter naar voren brengen van de gave kampen die zij op hun accommodatie aanbieden. Zij bieden voor zowel jonge als oudere paardenliefhebbers paardenkampen aan waardoor er een brede doelgroep moest worden aangesproken. Door het per kamp aankaarten van de USP’s en de teksten aan te passen aan de leeftijd van de doelgroep is er een perfecte mix ontstaan waardoor elke doelgroep goed wordt aangesproken.

Ontwerp

Houd je van paarden en neem je deel aan een kamp op Manege De Boschhoeve dan beleef je gegarandeerd de tijd van je leven. Het doel was dan ook dat de website dit zou uitstralen. De opzet moest duidelijk en overzichtelijk zijn zodat het navigeren tussen de pagina’s zonder moeite verloopt maar daarbij moest de uitstraling speels en blij zijn. Door gebruik te maken van vrolijke lichte kleuren en mooie afbeeldingen van de manege, krijg je gelijk zin om een kamp te boeken.

Boekingsformulier

Wanneer een paardenliefhebber heeft besloten om aan één van de populaire kampen deel te nemen, wilt deze natuurlijk zo snel mogelijk zijn plek claimen. Om het voor de manege en de klant zo simpel mogelijk te maken hebben wij de website voorzien van een boekingsformulier. Hier kiest de klant het gewenste kamp vult de benodigde gegevens in en ontvangt vervolgens een bevestiging van de manege. Ideaal toch?

Plan jouw gratis inspiratiesessie!