Dutch Flower House

Hét bloemenplatform voor de zakelijke markt. Geen veiling, geen ‘wachttijden’ in de bloemenwinkel, maar dagvers van de kweker.

Website

Voor de website hebben we gebruik gemaakt van een hybride website, dit houdt in dat het een template is, gecombineerd met een stukje maatwerk. Om de gebruikerservaring zo fijn mogelijk te maken, zijn er duidelijke call-to-actions verwerkt op iedere pagina. Hierdoor kan de bezoeker op iedere pagina direct door klikken naar andere suggesties. Ook staan op iedere pagina duidelijk de USP’s vermeld, waardoor de bezoeker weet waar hij/zij aan toe is.

Branding

Doordat we voor Dutch Flower House alles hebben mogen ontwikkelen, hebben we ervoor kunnen zorgen dat het een compleet plaatje is geworden. De bloem in het logo is een gestileerd beeld van een tekening uit het rijksmuseum van een tulp (Louis Moritz, Den Haag, geb. 1773). Daarnaast hebben we dit gecombineerd met een ander typisch Nederlands fenomeen, namelijk een grachtenpand. Dit samen zorgt voor een beeldmerk dat past bij de naam. Het lettertype wat is gebruikt in de huisstijl is tevens van een Nederlandse ontwerper!

(Online) marketing

Bij iedere website die wij maken zit een standaard fotodag inbegrepen, dit is onmisbaar voor de content op je website en social media. Hierdoor krijgt alles een persoonlijke uitstraling. Naast de website, beheren wij ook de social mediakanalen van Dutch Flower House. Doordat we alles in ons beheer doen, zorgen we ervoor dat het op elkaar afgestemd is en één geheel blijft!

Bekijk de website
“Newmore is de perfecte partij om mee samen te werken! Ze denken verder met ons mee dan dat een regulier marketingbureau dat zou doen. “

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier