The Bloom Store

Dé webshop voor verse bloemen, stijlvolle droogbloemen en prachtige planten. Direct van de kweker, dezelfde dag verzonden!

Branding

Doordat we erbij waren toen The Bloom Store in de kinderschoenen stond, konden we ervoor zorgen dat dit project één geheel is geworden. Van logo tot de online marketing. Omdat het een Nederlands bedrijf is, leek het ons leuk om hier een subtiele link naar te leggen, het lettertype wat is gebruikt in de huisstijl is namelijk van een Nederlandse ontwerper. Daarnaast hebben we gekozen voor vrolijke kleuren. Dit weerspiegelt natuurlijk de boeketten!

(Online) marketing

Naast de website, beheren wij ook de social mediakanalen van The Bloom Store. Voor een sterke merkidentiteit is het belangrijk dat je herkenbaarheid creëert. Daarom maken we gebruik van vaste content rubrieken: Bloem van de maand, Wist je dat en iedere maand een quote. Doordat we alles in ons beheer doen, zorgen we ervoor dat het op elkaar afgestemd is en één geheel blijft!

Bekijk de website
“De kracht van Newmore is dat ze vooral denken vanuit de consument, daarom zou ieder bedrijf eens in gesprek moeten gaan met Newmore. Ze zijn ontzettend creatief en denken verder.”

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier