Anterman Warehousing

Alles onder 1 dak! Dat is wat dit familiebedrijf in de Rotterdamse haven aanbiedt: van op- en overslag tot diverse transportmogelijkheden.

Fotodag

Om de website te voorzien van bijpassend beeldmateriaal is er een fotodag gehouden. Bij Anterman Warehousing lag de focus vooral op het in beeld brengen voor hun brede dienstverlening en toegankelijke organisatie.

Branding

De eigenaar van Anterman Warehousing had toen hij begon zelf zijn logo en website ontwikkeld. Met de komst van de nieuwe website was het tijd om de huisstijl te professionaliseren en daarom hebben wij deze voor hen doorontwikkeld. Er zijn onder anderen nieuwe kleuren toegevoegd en keuzes gemaakt voor het lettertype gebruik. Om alles in 1 lijn te houden met de nieuwe website, hebben wij ook voor hen een emailhandtekening ontwikkeld.

Website

Boy Anterman, eigenaar van Anterman Warehousing, wilde graag een professionele, dynamische en duidelijke website. Om de verschillende diensten zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen zonder dat dit chaotisch werd, hebben wij gekozen voor het CMS-systeem Webflow. Om de website overzichtelijk en persoonlijk te maken hebben wij gebruik gemaakt van diverse iconen en veel foto’s. Zoals het spreekwoord luidt: een foto zegt meer dan duizend woorden.

Bekijk de website
Alles onder 1 dak! Dat is wat dit familiebedrijf in de Rotterdamse haven aanbiedt: van op- en overslag tot diverse transportmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier