Big Dog

Big Dog heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke voeding voor honden en katten, daarnaast bieden zij ook voedingsadvies op maat.

Website

Het werd het tijd dat Big Dog een website kreeg die met hen mee kon groeien. Deze moest passen bij de huisstijl en voorzien zijn van een webshop. De website is ontworpen aan de hand van de huisstijl van Big Dog. Wanneer je op de homepage komt zie je de USP’s van Big Dog. Het concept bij hen is uniek en dat mag iedereen weten. Daarbij word je uitgenodigd om actie te ondernemen. Dit komt doordat wij over de hele website verschillende call to actions hebben geplaatst.

Webshop

Alle producten zijn onderverdeeld in categorieën waardoor de klant snel vindt wat zij nodig hebben. Wanneer er op een product wordt geklikt krijgt de klant meer informatie te zien over het product én hoeveel er nog van op voorraad is. Heel prettig wanneer je bijvoorbeeld een grote hoeveelheid wil bestellen.

Bekijk de website
“Mijn oude website was toe aan vervanging. Toen ik contact kwam met Daisy had ik een goed gevoel bij haar bedrijf Newmore. Al snel ging het balletje rollen en had ik besloten een website bij hen te laten ontwikkelen. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat! Dit heeft mijn business een stuk professioneler gemaakt.”

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier