Boogaerdt Hout

Boogaerdt Hout is onderdeel van de Koninklijke Boogaerdt groep en sinds 1741 actief in hout en is een moderne houthandel met eigen machinale en rondhoutzagerij.

Website

De nieuwe website van Boogaerdt Hout weerspiegelt niet alleen de diepgaande expertise, maar ook de kennis en innovatie die het bedrijf kenmerken. Onze taak was duidelijk: een website ontwikkelen die niet alleen de houtsoorten en toepassingen van Boogaerdt overzichtelijk presenteert, maar ook toegang biedt tot hun kennis door middel van een kennisbank. Door de website te ontwerpen conform de nieuwe huisstijl, hebben we een online ruimte gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij de waarden en professionaliteit van Boogaerdt Hout.

Profielenboek

Elk aspect van het profielenboek in lijn is met de moderne en herkenbare huisstijl van Boogaerdt Hout. Het boek straalt niet alleen vakmanschap uit, maar weerspiegelt ook de identiteit en waarden van het bedrijf. Het profielenboek is praktisch en gebruiksvriendelijk met interactieve elementen, zoals QR-codes die naar aanvullende online informatie leiden. Deze maken het boek niet alleen informatief maar ook eigentijds.

Bedrijfskleding

In samenwerking met De StickerStudio hebben we een unieke collectie bedrijfskleding gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een krachtig visueel statement maakt. Reflecterende elementen zorgen ervoor dat medewerkers zichtbaar zijn, zelfs in omgevingen met weinig licht. De bedrijfskleding is ontworpen met oog voor detail, waarbij de nieuwe huisstijl van Boogaerdt Hout als leidraad diende. Kleuren, logo's en designelementen zijn subtiel geïntegreerd, waardoor de bedrijfskleding niet alleen functioneel is maar ook een verlengstuk van de merkidentiteit.

Bekijk de website

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier