Diluvium

Diluvium uitvaartbegeleiding zorgt voor een unieke laatste herinnering. Omdat geen mens hetzelfde is, vraagt het regelen van een uitvaart om persoonlijke afstemming.

Logo

Voor het logo van Diluvium uitvaartbegeleiding stonden een paar wensen centraal. Deze moest tijdloos zijn, een zachte uitstraling hebben en toegankelijk zijn. Om deze reden hebben we gekozen voor een klassiek lettertype in combinatie met een wat moderner lettertype voor de onderzin.

Huisstijl

Omdat de eigenaresse van Diluvium een vrouw is, leek het ons toepasselijk om dit terug te laten komen in de kleuren van de huisstijl. Ook hebben we een concurrentieanalyse gedaan en hieruit bleek dat paarse tinten niet heel veel voorkomen in deze branche. Hiermee hebben we dus ook het onderscheid gemaakt. Alle uitingen hebben door het gebruik van deze kleuren een zachte, rustige uitstraling gekregen.

Website

Belangrijk voor deze website was dat alles duidelijk te vinden was. Om deze reden is iedere pagina opgedeeld in kleine kopjes met daaronder een beknopte uitleg. Ook is er op elke pagina is een call-to-action terug te vinden. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk op ieder moment contact opnemen, ongeacht op welke pagina ze kijken.

Bekijk de website

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier