Fihuma

Energie-efficiëntie en hoogwaardige isolatiemethoden. Bij Fihuma geloven ze in het creëren van duurzame leefomgevingen en comfortabele ruimtes voor iedereen.

Website

In de wereld van isolatieoplossingen is Fihuma een toonaangevende speler die zich inzet voorenergie-efficiëntie en hoogwaardige isolatiemethoden. Wij hebben met trots samengewerkt met Fihuma om een moderne en gebruiksvriendelijke website te creëren die niet alleen hun technische expertise weerspiegelt, maar ook de warmte van het bedrijf en hun betrokkenheid bij klanten.

Op de website worden alle isolatiemethoden van Fihuma uitgebreid belicht. Elk type isolatie wordt op een heldere en begrijpelijke manier gepresenteerd, waardoor bezoekers een goede keuze kunnen maken op basis van hun isolatie-behoeften. De kennisbank voorziet bezoekers van tips en trends op het gebied van isolatie. Ook hebben we het eenvoudig gemaakt voor bezoekers om een adviesgesprek aan te vragen en kunnen(potentiële) klanten bladeren door een projectgalerij met afgeronde projecten. De 'Over Ons' pagina is verrijkt met foto's van het Fihuma-personeel, waardoor bezoekers een glimp krijgen van de mensen achter het bedrijf. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen en een persoonlijke band met de klanten.

Branding

Naast de website, hebben we ook logo's gecreëerd voor de diverse takken die vallen onder Fihuma Group. Als een bedrijf dat zich richt op innovatieve oplossingen, wilden we een consistente basis handhaven met het "Fihuma"-element en tegelijkertijd de eigen identiteit van elke tak benadrukken. Dit hebben we gedaan door te werken met labels in verschillende kleuren.

Bekijk de website

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier