Fine Oak

Fine Oak laat hun klanten écht comfort rondom hun eigen huis ervaren door karaktervolle houten maatwerk bijgebouwen te bouwen.

Website

In de strategische sessie kwam naar voren dat hun klanten in de oriënterende fase van hun klantreis niet opzoek zijn naar een eikenhouten overkapping maar dat ze een plek willen waar ze met vrienden in de tuin kunnen borrelen. Dit gevoel laten we terugkomen zodat de ideale klant van Fine Oak zich herkent. Daarnaast hebben we, om een luxe uitstraling te realiseren, een kleurenpalet en fonts gekozen die dit gevoel versterken. De call-to-actions hebben contrasterende kleuren zodat de bezoeker getriggerd wordt om erop te klikken.

(Online) marketing

Om een groter publiek te bereiken koos Hans Boll ervoor om zijn website ook op gebied van SEO te optimaliseren. Dit houdt in dat de website technisch en tekstueel wordt voorzien van SEO-eisen die de vindbaarheid van de website verhogen. Dat begon met keuzes maken. Kiezen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en welke niet. Onze zoekwoorden-analyse helpt dan ontzettend bij het maken van de juiste keuzes. Ook hier blijven we betrokken en analyseren en adviseren we om de vindbaarheid te blijven verbeteren.

Bekijk de website
“Newmore is tot nu toe het enige bureau dat mijn bedrijf écht wilde leren kennen. Ik begrijp nu ook waarom mijn voorgaande websites geen goede resultaten behaalden.”

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier