Flex Rent Specials

Flex Rent is gespecialiseerd in de verhuur van voertuigen. Hiermee bieden zij hun klanten flexibiliteit én controle.

Branding

Flex Rent bestaat uit verschillende takken: Recycling, Specials, Construction en Industrial (deze laatste is gericht op de Amerikaanse markt). Om deze takken elk een eigen identiteit te geven welke wel herkenbaar is als onderdeel van Flex Rent, hebben wij de huisstijl doorontwikkeld. Nu heeft elke tak hun eigen kleuraccent en vorm gekregen. Om dit door te trekken naar hun offline uitingen, hebben wij onder anderen briefpapier, banners en beachvlaggen ontworpen en laten drukken.

Social media

De samenwerking met Flex Rent begon toen zij hulp nodig hadden met hun Social Media beheer. Destijds was enkel hun Recycling website actief en hier hebben wij toen ook hun LinkedIn-kanaal voor ingericht. Wij maken voor hen 1x per week LinkedIn content welke gericht is op het onder de aandacht brengen van hun voertuig, verhuurmodel en visie. Inmiddels maken wij ook voor Flex Rent Specials social media content.

Website

Voor de takken Construction en Specials hebben wij ook de website mogen ontwikkelen voor Flex Rent. Om deze in dezelfde stijl te kunnen bouwen als de Recycling website, hebben wij gekozen voor het CMS-systeem Wordpress. De focus op de websites ligt op het uitlichten van de voertuigen en daarom hebben wij ervoor gezorgd dat deze met een duidelijk menu en opties tot het bekijken van de specificaties overzichtelijk weergeven worden. Tot slot hebben wij een algemene landingspagina voor Flex Rent ontwikkeld, vanuit waar je doorverwezen wordt naar de aparte websites per specialisatie.

Bekijk de website
Flex Rent is gespecialiseerd in de verhuur van voertuigen. Hiermee bieden zij hun klanten flexibiliteit én controle.

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier