ForePark

Gelegen in het Fore Park Den Haag, direct naast de A4 en het ADO Den Haag Stadion. Dé wagenparkbeheerder voor de opslag van voertuigen.

Website

De nieuwe website, ontworpen inWebflow, geeft een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden, locatie en bereikbaarheid. Daarnaast tilt de website ook de online aanwezigheid van ForePark naar een hoger niveau.

Door gebruik te maken van Webflow geeft de website niet alleen een dynamisch uiterlijk, maar biedt deze ook flexibiliteit en responsiviteit voor een optimale gebruikerservaring. Door gebruik te maken van visuele elementen, zoals afbeeldingen van de opslagfaciliteiten en het wagenpark, wordt de website niet alleen informatief maar ook visueel aantrekkelijk. De website geeft een helder en gestructureerd overzicht van de diverse diensten die ForePark aanbiedt voor wagenparkbeheer en voertuigopslag. Ook voorziet de website in gedetailleerde informatie over de locatie en onderaan elke pagina prijkt een heldere call-to-action, waardoor bezoekers direct worden uitgenodigd om contact op te nemen, informatie aan te vragen of gebruik te maken van de diensten van ForePark. Kortom, bezoekers vinden snel alle informatie die ze zoeken.

Bekijk de website

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier