FutureNed

Kwalitatief, betaalbaar en slim. Dat zijn de energieopslagsystemen van FutureNed voor een krachtige toekomst!

Website

Roy Dofferhoff, de eigenaar van FutureNed wil voor iedereen de energietransitie begrijpelijk maken. Voor de ontwikkeling van zijn website was het dus belangrijk dat deze duidelijk en betrouwbaar was. FutureNed is een groothandel voor de B2B markt en daarom was het belangrijk bij het schrijven van de teksten dat wij inspeelden op hun pijnpunten en behoeften. Op de nieuwe website hebben wij de verschillende opslagsystemen van FutureNed goed naar voren gebracht en hun functionaliteiten en voordelen overzichtelijk verwoord. Omdat de website bestaat uit een betrouwbare en rustige stijl, hebben wij gekozen om deze te maken in het CMS-systeem Webflow. Hiermee konden wij toch een dynamische en futuristische sfeer geven om te voorkomen dat de website saai zou oogsten.

Branding

Het logo is op zo'n manier ontworpen, dat deze de technologische vooruitgang van FutureNed belichaamt. Het beeldmerk met de F en de N weerspiegelt de energie van de producten.

Voor de rest van de huisstijl is gezorgd voor een consistente uitstraling. Het minimalistische ontwerp, met het logo als focus, straalt professionaliteit uit en verankert de merkidentiteit.

De digitale en gedrukte marketingmaterialen, zoals de brochure, flyer en banners, bieden een presentatie van het productassortiment. De ontwerpen benadrukken de veelzijdigheid en duurzaamheid van de accu's en batterijen, en roepen een gevoel van innovatie op.

Samengevoegd vormt deze branding een krachtige en herkenbare identiteit voor FutureNed. Het weerspiegelt niet alleen de producten, maar ook de toewijding aan een duurzame toekomst. Elk element is doordacht ontworpen om een blijvende indruk achter te laten en FutureNed te positioneren als een leider in de sector van elektrische accu's en batterijen.

Bekijk de website
Kwalitatief, betaalbaar en slim. Dat zijn de energieopslagsystemen van FutureNed voor een krachtige toekomst!

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier