Mijn Woning ID

Deze app is ontwikkeld om alle documentatie omtrent je woning beveiligd en overzichtelijk op één plek op te kunnen slaan.

Website

De website voor MijnWoningID is gebouwd in een ander CMS-systeem dan Wordpress, namelijk: Webflow. In dit moderne platform wordt een gehele website op maat gebouwd. Een groot voordeel van dit systeem is dat alles een stuk visueler wordt. Minder tekst en meer beeld. Omdat MijnWoningID zo ontwikkeld is dat het voor iedereen te begrijpen is, vonden we dit ontwerp perfect aansluiten.

(Online) marketing

Naast de website heeft MijnWoningID ook een social media-abonnement bij ons lopen. Met dit abonnement zorgen wij ervoor dat iedere maand, alle social mediakanalen up-to-date zijn. We voeren hierbij ook een hashtag analyse uit, waardoor de berichten door de tags terug te vinden zijn voor potentiele nieuwe klanten.

Bekijk de website
“Voordat ik bij Newmore uit ben gekomen, heb ik met verschillende partijen om de tafel gezeten… Uiteindelijk ben ik ontzettend blij dat ik voor deze partij gekozen heb. Alles past perfect bij de app!”

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier