Phie

Als coach stelt Sophie Lourens - van Leest de juiste vragen zodat haar klanten meer grip krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Website

Omdat de website van Sophie Lourens – Van Leest geen topscore op Google hoeft te krijgen hebben we gekozen voor een hybride website. Dit is een template website die helemaal naar de door ons gerealiseerde huisstijl wordt omgebouwd. Een stap later is een gewone template website en een stap hoger is een maatwerk website. In dit geval was de hybride website de meest passende oplossing.

Branding

Om Phie een gezicht te geven begon het traject met het ontwikkelen van een logo. Sophie wist goed wat ze wilde. Samen met de input van onze grafisch vormgever is er een passend logo ontstaan. De pijl in het logo staat voor het feit dat Phie altijd toekomstgericht werkt en dat er in concrete stappen gewerkt wordt.

Bekijk de website
“Newmore heeft door het stellen van de juiste vragen, gezorgd dat de teksten passen bij mij en mijn bedrijf. Ze hebben zich verplaatst in de gebruiker en dat vervolgens gecombineerd met mijn wensen.”

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier