Werken bij RMC

RMC werkt met een passievol team van sociale chauffeurs met geografische kennis en klantvriendelijke backoffice medewerkers met aandacht voor elke aanvraag.

Website

Werken bij RMC biedt een allesomvattende website voor potentiële medewerkers die op zoek zijn naar een stimulerende werkomgeving. De website van Werken bij RMC is ontworpen met het oog op toegankelijkheid en informatie. Het biedt niet alleen een overzicht van beschikbare vacatures, maar geeft ook inzichten in opleidingsmogelijkheden, carrièrepaden en de bedrijfscultuur.

Het doel was om een website te maken waar de potentiële medewerker zich gemakkelijk kan oriënteren en solliciteren. Om de bedrijfscultuur van RMC te weerspiegelen, hebben we gebruik gemaakt van ronde, organische vormen in het ontwerp. Deze elementen dragen bij aan een gevoel van zachtheid en vriendelijkheid, wat essentieel is voor het communiceren van een positieve werkomgeving. We hebben video's van medewerkers toegevoegd waarin ze hun ervaringen delen. Dit geeft potentiële kandidaten een kijkje achter de schermen.

Bekijk de website

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier