Wildstube

In deze Bayerische Stube met biergarten kun je genieten van een koud glas bier of Duitse wijnen in combinatie met wildgerechten.

Website

Voor Wildstube hebben we een website gebouwd in ons nieuwe favoriete CMS-systeem: Webflow. Hierin kun je een op maat gemaakte website bouwen, die er ook nog eens heel visueel uit ziet. Omdat je ook een beetje met je ogen eet, vonden we dit perfect aansluiten bij deze klant. Via de website kun je gemakkelijk de menukaart inzien en een online reservering maken.

Branding

Het bestaande logo hebben we een upgrade gegeven met nieuwe kleuren. Het nieuwe kleurenpalet van Wildstube bestaat uit groen, oranje en bruin. Deze kleuren symboliseren duurzaamheid, gezelligheid en warmte. Alles dus waar Wildstube voor staat!

(Online) marketing

Naast de website, verzorgen wij ook iedere maand de posts op social media. Zo zorgen we dat alle updates omtrent openingstijden, vrijdagmiddagborrels en vacatures als eerste terug te vinden zijn op Instagram of Facebook. We voeren hierbij ook een hashtag analyse uit, waardoor de berichten door de tags terug te vinden zijn voor potentiele nieuwe klanten.

Bekijk de website
“Newmore is in staat om alles uit handen te nemen! Hierdoor kan ik mezelf onbezorgd richten op het runnen van mijn restaurant.”

Neem contact met ons op

Door contact met ons op te nemen, gaan we samen kijken hoe jouw bedrijf een uitblinker wordt.

Klik hier